• Kostenloser Versand bei Bestellungen über $ 200

Verzenden & retouren

Fast Shipping wordt toegepast op elke bestelling.
Zodra u uw bestelling heeft geplaatst wordt u gecontacteerd via e-mail om uw bestelling te bevestigen. Voor uw eigen veiligheid, we verzekert en registreert alle items voor hun volledige waarde. Momenteel zijn alle leveringen moet worden gedaan om de creditcard factuuradres, tenzij een secundair verzendadres is geregistreerd bij de credit card maatschappij. Als u een factuuradres is een P.O. Box dan dient u ons te voorzien van een fysiek adres via e-mail zodat wij uw goederen verzenden. Wij niet verzenden naar P.O. Box-adres en vereist een volwassene om te tekenen voor het pakket.
Orderbevestiging en Tracking:
Zodra u uw bestelling plaatst door te klikken op de knop 'Plaats uw bestelling', ziet u de orderbevestiging pagina en een e-mail met daarin uw ordernummer zal naar u worden verzonden. Als u niet de bevestigings e-mail ontvangen, contact met ons op via e-mail.
Bestellingen gewoonlijk verzonden binnen 24-36 uur, zodra uw bestelling is verzonden, een e-mail naar u worden binnen de komende 48 uur als gevolg dat uw bestelling is verzonden met volgnummers gestuurd. Het geeft aan welke drager werd gebruikt en een werkwijze voor het volgen van de om de deur. Gelieve te staan ​​7-10 dagen voor levering.
Bestellingen kunnen worden uitgesteld om de volgende redenen:
- "Bill To" en "Ship to" adressen zijn niet hetzelfde.
- Bestel is in afwachting van een credit goedkeuring en verificatie.
- Een product is momenteel niet op voorraad.
- Een orde die speciale aanpassing vereist.
- Een order wordt verscheept naar een bijzondere locatie, zoals Alaska, Hawaï, of APO / FPO.
Levering is gegarandeerd. In het geval dat uw pakket wordt verloren of in beslag genomen zullen we nieuw pakket een keer op onze kosten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten belastingen of heffingen die aan uw pakket. Import belasting is de verantwoordelijkheid van de klant.
Terugkeer Beleid
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft aangeschaft via de website en het is binnen 30 dagen na de ontvangst datum. Neem dan contact met ons op als u nodig hebt om terug te keren of ruil.
Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals de VS Mail Delivery Confirmation, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport. Zodra wij uw terugkeer ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.
Terug
Copyright © 2019 vans schoenen, vans old skool dames, adidas sneakers All Rights Reserved.Powered by www.liesimschoot.be